A title

Image Box text

Specialist op het gebied van permanente belijning.

SGN is uw toegewijde specialist op het gebied van markeringen, belijning en vloercoating.Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige markering in distributiecentra, warehouses, productiebedrijven, buitenterreinen en parkeergarages. SGN heeft de kennis en ervaring om de juiste markering aan te brengen op iedere locatie. 

Adviesgesprek aanvragen

SGN zorgt voor een veilige en gestructureerde omgeving.

Ons team van experts staat klaar om uw specifieke behoeften en wensen te
vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Met hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap brengen we markering aan met een lange levensduur en die bestand is tegen intensief gebruik. Bij SGN streven we ernaar om uw locaties te voorzien van markeringen die niet alleen functioneel en praktisch zijn, maar ook bijdragen aan een veilige en gestructureerde omgeving.

Adviesgesprek aanvragen

Producten

  • 2-componenten wegenverf
  • Koudplast
  • Thermoplast 
  • Premark
  • Vloercoating 

Gerealiseerde projecten

Fiege zaandam

Voor Fiege Nederland hebben wij belijning aangebracht in het nieuwe distributiecentrum in Westzaan.

HBM machines Waddinxveen

Voor HBM Machines verzorgden we de belijning van het distributiecenrum in Waddinxveen.

Natec Sunergy Veghel

Voor Natec verzorgden we de visualisatie van het verkeersplan door het aanbrengen van markering.

Veelgestelde vragen

Permanente belijning verwijst naar het aanbrengen van duurzame en langdurige markeringen op oppervlakken zoals wegen, parkeerplaatsen, fabrieksvloeren en magazijnen. In tegenstelling tot tijdelijke markeringen, worden permanente belijningen gemaakt met behulp van speciale materialen en technieken die bestand zijn tegen zwaar verkeer, slijtage en weersinvloeden.

Permanente belijning biedt verschillende voordelen. Het zorgt voor een duidelijke visuele geleiding en ordening van verkeer en voetgangers, waardoor de veiligheid op wegen, parkeerplaatsen en in magazijnen wordt verbeterd. Daarnaast helpt permanente belijning bij het optimaliseren van verkeersstromen, het creëren van veilige looproutes en het verbeteren van de efficiëntie van logistieke processen. Het is duurzaam en vereist minder onderhoud dan tijdelijke markeringen, waardoor het op lange termijn kosteneffectiever is.

Voor permanente belijning worden verschillende materialen gebruikt, afhankelijk van de specifieke toepassing en de ondergrond. Veel voorkomende materialen zijn thermoplast, epoxy, 2 componentenverf, acrylverf en polyurethaan. Deze materialen zijn duurzaam, hechten goed aan de ondergrond en bieden goede zichtbaarheid.

De levensduur van permanente belijning kan variëren, afhankelijk van factoren zoals het type materiaal, de verkeersbelasting en de omgevingsomstandigheden. Over het algemeen kan permanente belijning enkele jaren tot tientallen jaren meegaan. Thermoplastische markeringen hebben bijvoorbeeld een levensduur van gemiddeld drie tot vijf jaar, terwijl epoxy- of polyurethaanmarkeringen langer kunnen meegaan.

Hoewel permanente belijning bedoeld is om langdurig mee te gaan, kan het in sommige gevallen worden aangepast of verwijderd. Bijvoorbeeld wanneer er wijzigingen in de indeling van een magazijn of parkeerplaats nodig zijn. In dergelijke gevallen kunnen gespecialiseerde technieken worden gebruikt om de bestaande markeringen aan te passen of te verwijderen.

Deze bedrijven gingen u voor