A title

Image Box text

Het ontwerpen, produceren en installeren van locatie identificatie.

De juiste locatie identificatie is van cruciaal belang in elk logistiek proces. Het correct en duidelijk identificeren van de locaties in het warehouse of distributiecentrum zijn essentieel om de processen goed te laten verlopen. SGN is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte locatie identificatie en signing om aan deze behoefte te voldoen. 

Adviesgesprek aanvragen

Klant specifieke oplossing?

SGN biedt op maat gemaakte oplossingen voor locatie identificatie. Het visueel en registreerbaar maken van locaties is essentieel voor een efficiënt logistiek proces. Ons team van experts wil u graag adviseren om de juiste locatie coderingen, materiaalsoorten, afmetingen en kleurencombinaties te bepalen voor de locatie identificatie.

Adviesgesprek aanvragen

Producten

  • Multilabels
  • Hoogtelabels
  • Zelfklevende vloerlabels
  • Magneetlabels
  • Legbordlabels
  • Gangpadborden
  • Tunnelborden
  • Scanborden

Gerealiseerde projecten

Berg Toys Ede

In opdracht van BERG Toys hebben we de locatie identificatie mogen verzorgen in het nieuwe distributiecentrum.

Electronic Logistics BV

Voor Electronic Logistics hebben we de 2e fase van de belijning en locatie identificatie mogen verzorgen voor de nieuwbouw in Zeewolde.

Hendi Ede

Voor Hendi in Ede verzorgden we de volledige locatie identificatie.

Veelgestelde vragen

Locatie-identificatie is essentieel voor een efficiënte logistiek en warehousing. Het helpt bij het snel en nauwkeurig vinden van specifieke items, het toewijzen van taken aan medewerkers, het optimaliseren van de workflow en het minimaliseren van fouten. Een goed locatie-identificatiesysteem verbetert de operationele efficiëntie, verhoogt de productiviteit en draagt bij aan een gestroomlijnd logistiek proces.

Er zijn verschillende methoden voor locatie-identificatie, afhankelijk van de behoeften van een specifieke organisatie. Enkele veelgebruikte methoden zijn streepjescodes, QR-codes, nummeringssystemen, kleurcodering, RFID-tags (Radio Frequency Identification) en visuele markeringen zoals borden en stickers. Het kiezen van de juiste methode hangt af van factoren zoals de aard van de goederen, het type logistieke operatie en de gewenste mate van automatisering.

Nee, locatie-identificatie is relevant voor bedrijven van elke omvang die logistieke activiteiten uitvoeren. Of het nu gaat om een klein magazijn, een middelgroot distributiecentrum of een groot logistiek bedrijf, het gebruik van locatie-identificatie kan de efficiëntie van het werkproces verbeteren en de foutmarge verlagen. Het is een waardevol hulpmiddel voor elke organisatie die nauwkeurigheid, traceerbaarheid en productiviteit nastreeft.

Ja, locatie-identificatie kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een organisatie. Elk logistiek proces is uniek, en daarom bieden gespecialiseerde bedrijven zoals SGN maatwerkoplossingen. Ze werken samen met klanten om de vereisten en doelen te begrijpen en ontwerpen een locatie-identificatiesysteem dat perfect aansluit bij die behoeften. Van het ontwerp tot de montage zorgen ze voor een oplossing die op maat is gemaakt voor de specifieke logistieke omgeving.

Deze bedrijven gingen u voor