A title

Image Box text

Aanrijdbeveiliging

SGN biedt een breed scala aan oplossingen in zowel stalen als kunststof aanrijdbeveiliging. Het plaatsen van aanrijdbeveiliging draagt bij aan een veiligere werkomgeving en is daarom onmisbaar voor iedere locatie.

Adviesgesprek aanvragen

Oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.

Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende materiaalsoorten en toepassingen . Iedere locatie is uniek en behoeft een specifieke oplossing. Of het nu gaat om het beschermen van mensen, gebouwen of materieel. SGN biedt voor iedere toepassing een oplossing. Ons montageteam zorgt voor een vakkundige installatie.

Adviesgesprek aanvragen

Producten

  • Kolombeschermers
  • Voetgangersbescherming 
  • Stijlbescherming
  • Beschermpalen 
  • Beschermplinten 
  • Slagbomen 
  • Wieldwingers

Gerealiseerde projecten

BTS Logistics Dordrecht

Voor BTS Logistics in Dordrecht realiseerden we aanrijdbeveiliging voor een veilige werklocatie.

Rijkswaterstaat

Voor Rijkswaterstaat hebben we aanrijdbescherming en pictogrammen gerealiseerd.

Hendi Ede

Voor Hendi installeerde we hoekbeschermers ter bescherming van het acculaadstation.

Veelgestelde vragen

Aanrijdbeveiliging is van cruciaal belang voor bedrijven om ongevallen en schade te voorkomen. Het biedt fysieke bescherming voor personeel, materieel en infrastructuur tegen aanrijdingen door voertuigen of andere mobiele objecten. Aanrijdbeveiligingssystemen, zoals vangrails, palen, stootbuffers en flexibele kunststof barrières, absorberen impactenergie en verminderen de kans op letsel, schade aan eigendommen en operationele verstoringen.

Ons bedrijf biedt een breed scala aan aanrijdbeveiligingsoplossingen die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en omgevingen te voldoen. We bieden onder andere vangrails, bescherm palen, stootbuffers, kunststof barrières en flexibele beschermingssystemen. Om te bepalen welke oplossing het beste past bij jouw specifieke behoeften, is het raadzaam om een professionele beoordeling te laten uitvoeren. Onze deskundige adviseurs kunnen jouw locatie evalueren, de risico’s inventariseren en een op maat gemaakte aanrijdbeveiligingsoplossing aanbevelen.

Ja, we begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om aanrijdbeveiliging. Onze aanrijdbeveiligingssystemen kunnen worden aangepast aan verschillende bedrijfsomgevingen, zoals magazijnen, parkeerterreinen, productiehallen en distributiecentra. We bieden op maat gemaakte oplossingen die rekening houden met factoren zoals beschikbare ruimte, verkeersstromen en specifieke risico’s die in jouw omgeving aanwezig zijn.

Deze bedrijven gingen u voor